Bron velgen volvo v70

Wheelpoint B.V. heeft de grootste voorraad velgen en banden, met scherpe prijzen en een zeer compleet productaanbod voor alle merken auto's. U kan deze prachtige velgen op onze site zienen daarnaast hebben wij ook een grote voorraad in onze showroom te Uden.Bij Wheelpoint maken we het voor u eenvoudig door zoveel mogelijk met u mee te denken. Met onze ruime openingstijden doordeweeks, tijdens koopavonden en zelfs het weekend zorgen wij ervoor dat u langs kunt komen of ons kunt bereiken wanneer het u het beste uitkomt. Wilt u 24/7 rond kunnen snuffelen in ons assortiment? Bezoek dat onze website met het gehele aanbod. Daar vindt u tevens diverse voorbeelden van velgen die wij op allerlei merken auto's gemonteerd hebben.


Het verlenen van service is bij ons een erg hoge prioriteit. Daarom kan u van ons eisen dat u snel reactie krijgt op uw vragen 6 dagen per week en diverse koopavonden. U kunt ons bereiken via e-mail, onze site, telefoon, whatsapp of kom naar onze showroom. Kortom genoeg mogelijkheden. Ervaar het zelf dat een professionele aanpak ook een persoonlijke kan zijn. Wij helpen u graag.
Onderaan deze pagina vindt u informatie over diverse onderwerpen over auto's. Deze info is samengesteld vanuit diverse bronnen om antwoord te geven op uw vragen. Mocht u nog andere vragen over velgen hebben, neem dan contact met ons op.


Deze info komt van verschillende bronnen en is niet representatief voor onze ervaring.


 

Val je op met zwarte velgen op je Volvo V70?


Je vraagt je misschien af of zwarte velgen mooi zullen zijn op je Volvo V70. Over smaak valt uiteraard niet te twisten, wat de een geweldig vindt, hoeft de ander niet mooi te vinden. Natuurlijk zijn er wel een paar richtlijnen waar je naar kunt kijken om te bepalen of zwarte velgen een juiste keuze zijn voor jouw Volvo V70. Let bij je keuze op de kleur van de auto. Een zwarte auto met zwarte velgen, mits deze in exact dezelfde tint zwart gekleurd zijn, kan erg mooi zijn. Ook bij een witte Volvo V70 kun je een zwarte velg mooi vinden. Wit en zwart geven veel contrast wat deze combinatie altijd mooi voor de dag doet komen. Heb je een rode Volvo V70 dan zal over het algemeen een minder donkere kleur velg het beter doen, bij een gele auto kan je beter ook een lichtere kleur kiezen voor de velg. Bij alle overige kleuren is het een kwestie van smaak. Echter lichte kleuren zullen het beter doen met een zwarte velg. De uitzondering is een zwarte auto. Wil je echter zeker zijn van een prachtige combinatie, beperk je dan tot enkel een kijk dan vooraf online hoe de door jouw gekozen kleuren velgen bij de specifieke kleuren autos staan.

 

 

 

 

 

 

Het proces om Volvo V70 velgen te wrappendoor een professional.


Wil je een andere kleur velgen voor je Volvo V70 maar heb je geen zin om deze te laten spuiten dan is wrappen misschien wel de oplossing voor jou. Wrappen is vele malen goedkoper dan verven en je kun wrappen ook simpelweg zelf doen. Het enige wat je nodig hebt is de speciale folie in de juiste kleur, een plastic spateltje, handschoenen, een stanleymes, schoonmaakmiddel en een heatgun. Begin met het grondig reinigen van de Volvo V70 velgen. De velgen moeten helemaal schoon zijn voordat je begint met het aanbrengen van de folie. Als de velg schoon is leg je de folie op de velg. Pak nu de heatgun en warm de folie op. Duw met je hand de folie van buiten naar binnen tegen de velg aan. Vanwege de hitte is het verstandig handschoenen aan te doen. Zorg dat je de folie glad strijkt met je handen zonder bubbels. Snijd nu de overtollige folie weg aan de rand van de band. Druk de rand van de folie met de spatel stevig aan tussen de band en de Volvo V70 velg. Snijd nu de overgebleven folie weg (tussen de spaken van de velg en boven het logo van de velg). Je hebt nu een velg die mooi gewrapped is.

 

 

 

 

 

 

Hoe stel je jouw stoel goed in in een Volvo V70?


Voor goed comfort is het juist afstellen van de Volvo V70 stoel erg belangrijk. Naast gemak zorgt een passend afgestelde stoel ook voor een betere veiligheid. Vooral de hoofdsteun zorgt, indien deze goed is afgesteld, voor een hogere veiligheid bij een ongeluk. Ook de houding van de gordel is hierbij van belang. Om de stoel juist te zetten is het belangrijk na te denken over de afstand welke je hebt tot het stuur van de Volvo V70, de hoogte van de hoofdsteun en de hoek van de rugleuning. Daarnaast is site ook de lengte die je hebt tot de voetpedalen erg belangrijk. Voor de lengte tot de pedalen geldt dat je de stoel zo vooruit moet zetten dat je de voetpedalen volledig kunt indrukken met je voeten. De rugleuning dient zo te staan dat je bijna niet onderuit zit en nooit naar voren toe gebogen zit. Je handen moeten als je de armen strekt de bovenkant van het stuur omsluiten. De hoofdsteun moet dezelfde hoogte staan als de hoogte van het hoofd. Daarnaast is het ook van belang dat de afstand tussen je hoofd en de hoofdsteun nooit groter is dan zeven cm. De veiligheidsriem moet over de schouder vallen en mag in geen geval scherp voelen in je nek.


 

 

 

Iedereen weet dat olie vernieuwen belangrijk is, maar hoe moet dat bij een Volvo V70


Het kan voorkomen dat je de olie moet vernieuwen. Meestal gebeurt dit bij een dealer maar je kan dit ook zelf doen. Wil jij de olie vernieuwen dan moet je onder de auto kunnen komen. Een schacht of brug is uiteraard het gemakkelijkst maar als je de auto omhoog kan zetten kun je waarschijnlijk ook wel bij het oliereservoir. Zodra je het reservoir gevonden hebt draai je, nadat je een bak onder het aftappunt hebt gezet, de aftapschroef los met een passende sleutel. De olie loopt nu in de afvalbakje. Na een aantal ogenblikken te hebben gewacht zal alle olie eruit zijn. Je draait nu de aftapschroef terug en zorgt dat hij zo vast zit dat hij niet los kan trillen tijdens het rijden. Draai echter ook niet te stevig vast dit kan je de schroefdraad beschadigen. De schroef dient hand vast te zitten, dit houd in dat je de schroef met de hand dichtdraait waarna je nog een halve slag doordraait met een hulpstuk. Zodra je klaar bent haal je de bak met olie onder de auto vandaan en haal je de auto van de brug of krikken. Als je gebruik maakt van een schacht kan je de auto laten staan. Vul nu vanuit de motorkap het reservoir met spiksplinter nieuwe olie. Houd er rekening mee dat je dit doet terwijl de auto een koude motor heeft.

 

 

 

 

 

 

 

Met een Volvo V70 de goed voorbereid de bergen in, hoe gaat dat?


Het maakt niet uit hoeveel jaar je je al op de weg rijdt, in de bergen rijden vragen om een andere set rij skills. Je moet verschillende dingen in acht houden als je dit avontuur aangaat. Om te voorkomen dat je straks met pech langs de weg staat met kapotte remschijven of een oververhitte motor hebben wij hier wat tips op een rijtje: Rij in een lage versnelling. Met een hoge versnelling een berg op racen is niet goed voor je Volvo V70. De motor raakt oververhit omdat hij hierdoor zwaarder wordt belast. Je kunt van buitenaf vaak horen welke motoren over de grens gaan. Ga dus niet de berg op in de hoogste versnelling. Rijd bij het naar beneden gaan op dezelfde versnelling als toen je de berg opreed. Door de lage versnelling remt de auto op de motor en voorkom je dat de remmen oververhit raken van de Volvo V70. Dit is gevaarlijk, want oververhitte remmenkunnen ervoor zorgen dat je helemaal niet meer kan remmen. Zorg dat alles aan je Volvo V70 grondig is nagekeken en bijgevuld is voordat je de berg reis maakt. Een goede voorbereiding is het halve werk en helpt mee aan een fijne en veilig tour.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Bron velgen volvo v70”

Leave a Reply

Gravatar